Склад:Мікс салату – 10г
Морква – 5г
Огірок – 50г
Томат Черрі – 25г
Червона ікра – 5г
Кінза/мікрогрін
КРОК 1Кіноа заправлене дресінгом з огірка
Склад:Кіноа – 200г
Дресінг з огірка – 30г
Технологія приготуванняВідварити кіноа до готовності, прибрати зайву вологу за допомогою сіта, додати спеції за смаком.
Дресінг з огіркаСклад:Маринований огірок - 200г
Соус Теріякі – 100г
Кунжутний соус
Технологія приготуванняЗа допомогою блендера подрібнити маринований огірок, поступово додаючи соус Теріякі і кунжутний соус. Повинна утворитися однорідна маса.
КРОК 2Смажена креветка в вершковому маслі.
Склад:Креветка тигрова – 70г
Масло вершкове – 20г
Технологія приготуванняОчистти креветку від панциря, залишити лише хвіст, видалити стравохідну кишку. Підсмажити на пательні з вершковим маслом при високій температурі.
Додати креветку на викладене через форму кіноа.
КРОК 3Мікс салату, овочі та декор
Склад:Мікс салату – 10г
Морква – 5г
Огірок – 50г
Томат Черрі – 25г
Червона ікра – 5г
Кінза/мікрогрін