ФІЛЕ ДОРАДО З КІНОА ТА ЦИТРУСОВИМ СОУСОМ

Філе дорадо 0,150
Кіноа 0,030
Шпинат свіжий 0, 15
Спаржа свіжа 0,50
Горошок зелений 0,015
Броколі 0,050
Тархун 0,003
Сир маскарпоне 0,010
Сіль морська 0,002
Перець білий 0,001
Соус цитрон 0,050
Олія оливкова 0,020
Фенхель маринований0,020

Крок 1
Філе дорадо солимо і посипаємо білим перцем за смаком.
Крок2
Заливаємо кіноа водою доводимо до кипіння, додаємо дрібку солі та варимо на слабкому вогні 11-15 хвилин.
Крок3
Бланшуємо суцвіття броколі, в спаржі відрізаємо нижню частину
пагонів 1,5 -2сантиметри, та нарізаємо скибками 2-3 сантиметри. Шпинат ретельно промиваємо та висушуємо .

Крок4
Готуємо соус цитрусовий.
Вино біле сухе 0,100 випаровуємо з куркумою 0,001 (щоб випарувався алкоголь), додаємо фреш лимона 0,010, цукор пудра 0,005, сіль 0,001, рибний бульйон 0,150, лемонграс 1 штуку, вершки тваринні 0,085. Випарюємо це все на 50%. Затягуємо соус вершковим маслом 0,015 та солимо перчимо, доводимо до смаку.

Крок5
Філе дорадо обсмажуємо на олії, з додаванням гілочки тимяну, часнику та вершкового масла.

Крок6
Варене кіноа прогріваємо в цитрусовому соусі додаючи сир маскарпоне.

Крок7
Злегка овочі обсмажуємо на оливковій олії.

Крок8
Тонко нарізаний фенхель заливаємо холодною водою з додаванням лимонного соку.

Крок9
Викладаємо на тарілку кіноа, овочі, зверху викладаємо філе дорадо, маринований фенхель. Поливаємо цитрусовим соусом.
Євгеній Сушко
Chef gastro boutique CITADEL
Co-founder
  • SHOco.
  • Daily Dose
  • Zwin
  • Feat Dragon
  • Lvivent