ПРИЙМАЄ
3 червня 2025
PREMIUM PARTNER
ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПАРТНЕР
ІНФО:
  • Як залучити більше гостей у несезон?
  • Як автоматизувати бізнес та зменшити витрати?
  • Як створити прибутковий готель або ресторан?
  • Відповіді – на головному форумі для власників та керівників заміських готелів, ресторанів, інвесторів та маркетологів. А також — інсайти, кейси та рішення від провідних експертів галузі.
Аудиторія:
Власники та керівники:
  • заміських готелів, глемпінгів, СПА-комплексів
  • еко-курортів, рекреаційних баз
  • ресторанів та кейтерингових компаній
Інвестори та девелопери:
  • хто планує вкладати гроші у заміську нерухомість та туризм
  • гравці ринку агротуризму, виноробних маєтків, СПА-готелів
Маркетологи, ресторатори, архітектори:
  • хто працює із розвитком гостинності
  • хто створює концепції, керує продажами, будує бренди у сфері hospitality
ПРОГРАМА:
10:00
ІНВЕСТИЦІЇ
Тренди заміської hospitality 2025-2030 – головні тенденції, що визначатимуть майбутнє галузі
Як будувати прибутковий заміський готель / СПА / глемпінг – ключові аспекти створення успішного проєкту
Інвестиції в заміський бізнес – де шукати фінансування та як залучати партнерів

12:00-12:20 КАВА-ПАУЗА
МАРКЕТИНГ
Як залучати гостей цілий рік – стратегії збільшення заповнюваності у несезон
Маркетинг і продажі в заміському бізнесі – ефективні рекламні інструменти та методи просування
Автоматизація, CRM, PMS: як технології допомагають бізнесу – сучасні рішення для підвищення ефективності

14:00–15:00 ОБІД
КОНЦЕПЦІЯ
Як створити концепцію ресторану у заміському готелі – що потрібно для успішного поєднання гостинності та гастрономії
Екологічні рішення у заміському бізнесі (Green Hospitality).
Дизайн та архітектура заміських готелів і ресторанів

ПЕРСОНАЛ
Як знайти та навчити персонал – практичні кейси HR-управління у сфері гостинності.

18:00 - ВЕЧЕРЯ НА ТЕРАСІ
STANDARD
Цільова аудиторія: власники та керівники готелів і ресторанів, інвестори, розробники, дизайнери, архітектори, фінансові експерти та технологи, інші працівники сфери гостинності.
2300 грн
УЧАСТЬ У ЗАХОДІ
  • Вода та кава
  • Обід
  • Презентації спікерів
(ціна дійсна до 09.05.2025)
ЗАМОВИТИ
KING
Цільова аудиторія: власники та керівники готелів і ресторанів, інвестори, розробники, дизайнери, архітектори, фінансові експерти та технологи, інші працівники сфери гостинності.
3350 грн
  • УЧАСТЬ У ЗАХОДІ
  • Вода та кава
  • Обід
  • Презентації спікерів
  • Участь у розіграшу подарунків
  • Сертифікат
  • Вечеря на терасі
(ціна дійсна до 09.05.2025)
ЗАМОВИТИ
ПАРТНЕРИ
ХОЧУ БУТИ
ПАРТНЕРОМ
sales@vangroup.net.ua
(067) 125-27-27
Оксана
(093) 643-30-06
Hf@vangroup.net.ua
(viber, telegram)

ВІДДІЛ ПРОДАЖУ
УЧАСТЬ ДЛЯ ГОСТЕЙ